SZEGEDI - Igazgatói tájékoztató az iskolanyitásról


MÓDOSUL AZ ISKOLANYITÁS!

Módosul az iskolanyitás: Április 19-én az óvodák és az általános iskolák alsó tagozatai nyitnak ki. Május 10-én nyitnak ki az általános iskolák felső tagozatai és a középiskolák – tájékoztatott a miniszterelnök a szerdai kormányülés legfontosabb döntéseiről szerda délután a közösségi oldalára feltöltött videóban.

1, Április 19 –én az 1-4 évfolyamon elkezdődik a tantermi/jelenléti, órarendszerinti oktatás. E naptól napközit, étkezést minden igénylőnek biztosítunk. Az ebédrendelés a régi, megszokott módon történik.

2, Az 5-12. évfolyamon folytatódik a tantermen kívüli digitális oktatás, a jelenlegi ismereteink alapján május 7-ig, ők május 10-től ülnek vissza az iskolapadokba. A digitális oktatást a március 8-án elrendelt on-line órarend szerint folytatjuk.

Az általános iskola 5-8. és a „kisgimi” 7-8. évfolyamán a tanulói ügyeletet és étkezést továbbra is biztosítjuk.  A tanulói felügyeletet iránti igényüket kérem péntek (04.16.)  9,00 óráig jelezzék az osztályfőnöknek. A felügyeletet igénylő tanulók továbbra sem tudnak bekapcsolódni a digitális oktatásba!

Az ebédrendelés a régi, megszokott módon történik.

Jó egészséget, kitartást kívánok Önnek!

Köszönöm segítő, támogató együttműködésüket.

Békés, 2021-04-15.                                                           Palatinus Pál,igazgató


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!