Fertőtlenítettek a tűzoltók Békésen.


Tegnap este a Békési Önkormányzati Tűzoltóság csapatával járta végig Kálmán Tibor polgármester a város forgalmasabb helyeit, ahol fertőtlenítéssel igyekeztek biztonságosabbá tenni az egyre növekvő forgalomnak kitett közterületeket.

A jelenlegi helyzetben még fontosabbnak tartják a védekezést, hiszen ahogy lassan a hátunk mögött maradnak az elmúlt hónapok nehézségei, hajlamosak vagyunk engedni önmagunkkal szemben is. Ahogy az eddigi egymást követő hullámok igazolták, a vírus nem tűnik el, véglegesen pedig csak a minél szélesebb körű átoltottság szabhat gátat további terjedésének. A járvány most is jelen van Békésen. A polgármester fokozottan kér tehát mindenkit, hogy tartsuk be az előírásokat, hogy a fegyelmet és néha bizony lemondást is követelő, ám átfogó és következetes intézkedések segítségével visszatérhessünk régi életünkhöz.

A koronavírus járvány harmadik hulláma ismét nehezebb próbákkal, nagyobb kihívásokkal és bizony több áldozattal is szembesített mindannyiunkat. A nyitásra várva is szükségünk van azonban mind az intézmények által nyújtott, mind a saját felelősségünkön keresztül elérhető biztonságra!- nyilatkozott Kálmán Tibor Békés város polgármestere.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!