Az Optimum Solar-Békési FKC Közleménye, a beléptetési szabályokról


A 194/2021 (IV.26.) Kormányrendelet értelmében 2021. május 1-től a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők számára ismét látogathatók a sportesemények, így a kézilabda-mérkőzések is. Ezen járványügyi enyhítések lehetőséget nyújtanak arra, hogy a 2021. május 8-án 18.00 órától sorra kerülő Optimum Solar-Békési FKC –Mizse KC felnőtt NB I/B-s bajnoki mérkőzésünket már nézők előtt tudjuk megrendezni.

A Békés Városi Sportcsarnok adottságait és a járványügyi ajánlásokat figyelembe véve - klubunk vezetőségének döntése értelmében - a hétvégi mérkőzésre 160 db ülő és 50 db álló jegy kerül értékesítésre.

A mérkőzésen való részvétel alapvető feltétele a védettségi igazolvány (védettséget hivatalosan igazoló plasztikkártya), a belépésre oltást igazoló egyéb dokumentum nem elegendő. A védettségi igazolvány kizárólag személyazonosság igazolására alkalmas fényképes hatósági igazolvánnyal együtt (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély) érvényes.

Védett személy felügyelete alatt álló 18. életévét be nem töltött személy életkorát személyi igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával köteles igazolnia.

A sportcsarnokba való belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrzik a védettségi igazolvány meglétét valamint a szurkolóink felügyelete alatt álló 18. életévét be nem töltött személy életkorát. Kötelesek annak a nézőnek a belépését megtagadni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a fentieknek megfelelően nem igazolja. Arra kérünk mindenkit, hogy a sportcsarnokba való belépés előtti sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására, készítsék elő a beléptetéshez szükséges igazolványokat.

A beléptetés következő fázisaként érintés nélküli lázmérővel testhőmérséklet mérés történik, valamint kötelező a kézfertőtlenítő használata is. 37,5 Celsius fok feletti testhőmérséklet esetén a belépés nem engedélyezett.

Az ülőhelyek elfoglalása a mérkőzésre való érkezés sorrendjében történik.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy egymás és játékosaink védelme érdekében a Békés Városi Sportcsarnok teljes területén az ott tartózkodása ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk viselése KÖTELEZŐ! A maszk használatának mellőzése automatikus kizárást von maga után a sportrendezvényről.

Kapunyitás 17.15. A korábbiaktól eltérő beléptetés miatt megkérjük szurkolóinkat, hogy türelmükkel és a járványügyi előírások betartásával segítse egyesületünket a mérkőzés zavartalan megrendezésében.

Továbbra is vigyázzunk magunkra és egymásra! Biztassuk közösen csapatunkat, hogy ismételten győzelmet ünnepelhessünk! HAJRÁ BÉKÉS!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!