Járvánnyal kapcsolatos szabályok a Békési Uszodában


Közlemény!

Kérjük az uszodát és a gyógyfürdőt használni kívánó békési lakosokat, hogy szigorúan tartsák be a járvány elleni védekezés szabályait, az uszoda házirendjét, valamint kövessék a személyzet utasításait, hajtsák végre kéréseiket. A gyógykezelésre érkezők és az úszni érkezők  csak jogszerűen, a jogszabályok által előírt védettségi igazolvány birtokában használják a medencéket.

 

A járvány elleni védekezés szabályainak be nem tartása 100.000,-Ft-tól, 1.000.000, -Ft-ig terjedő bírságot vonhat maga után és az uszoda – akár 1 évre történő – bezárását is eredményezheti, mellyel a szabályokat betartó békési polgárokat is kár éri.

 

Lejárt bérletek használata

 

A Békés Város Önkormányzata által rekreációs támogatásként biztosított 20 alkalmas bérlet, amely 2020-ban került megállapításra, 2021. június hó 30. napjáig felhasználható. Felhívjuk a figyelmet, hogy új bérlet a régi bérlet leadásával igényelhető a Békési Polgármesteri Hivatalnál.

Az uszodában váltott – nem támogatott – bérlet, amely 2020-ban került megvásárlásra, 2021. szeptember hó 15. napjáig felhasználható


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!