5. lett az Európa bajnokságon a békési sminkmester.


Ági a Smokey Eye Makeup kategóriában érte el az 5. helyezést és egyben a legjobb eredményt elért magyar induló lett ebben az ágban!

Mindig öröm, amikor hírportálunk egyik partnere komoly szakmai eredményt ér el, Lipcseiné Tasnádi Ági, a Vintage Make Up Studio sminkmestere közvetlenül az eredményhirdetés után adott gyorsinterjút.

 

- Kik szervezték a versenyt, és hogy tudtad meg az eredményt?

 

- A Europien Champion-t az OMC Hairworld rendezte, ami az egyik legnagyobb nemzetközi, szakmai bajnoksága!

Ennél nagyobb a Világ Bajnokság szokott lenni, szóval az, hogy indultam ezen a versenyen, számomra hatalmas előreugrás szakmailag.

Az eredményhirdetést helyi idő szerint kora délután élőben tartották az OMC Hairworld oldalán, New Yorkból!

 

- Számos versenyen indultál már szép eredménnyel, kik segítették a felkészülésed erre a megmérettetésre?

-        Ez volt első próbálkozásom EB-n! Sminkes kategórián belül én Smokey Eye Makeup-on belül lettem 5.helyezett, ebben a kategóriában a legjobb magyar,csak az első hat helyezettet mutatták, illetve mondták be élőben.

 

-        Minden induló országból van pár tag a zsűriben, akik pontrendszer alapján értékeltek. Magyarországról Sipos Zita és Steierné Csirik Erzsi vett részt a zsűri munkájában.

 

-        Felkészítőm Hovorka-Miskolczi Kinga volt, akinél többször voltam már képzésen is, gyönyörű modellem Batki Zsanett volt Szegedről, a csodás fejdíszt pedig a Bridal Mirage készítette kimondottan erre az alkalomra!

 

- Mennyi idő kellett a versenymű elkészítéséhez?

 

-        Ez egy komoly verseny, de mivel online működött a vírus miatt, ezért addig készítettem a sminket, amíg nem értem el a tökéletes eredményt. 4 és fél óra alatt készült el a modellem szemeihez, ez a zöldes, füstös szemsmink, előtte több napos gyakorlással.

 

 

- Mi lesz a legközelebbi verseny, ami indulni szeretnék?

 

-        Szakmailag úgy gondolom, szeretném magamból a legjobbat kihozni, amit látnak és érzékelnek a vendégeim is. Megállás nincs, idővel akár más kategóriában újra próbálkoznék az EB-n, de a Világ Bajnokságon is idővel kipróbálnám magam.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!