Házi rajzverseny - Így alkotunk mi


Forrás: Csillagfürt Református Óvoda
Helyszin: Jantyik utcai óvoda, Békés Jantyik u. 33.
Az "Így alkotunk mi!" házi rajzversenyt azért szerveztük meg, hogy kicsit pótoljuk a hiányzó élményeket, és új lendületet, motivációt adjunk a gyerekeknek, pedagógusoknak és szülőknek egyaránt.

Az utóbbi időszak mindannyiunk életére árnyékot vetett. A vírus okozta nehézségek, szülőket, pedagógusokat és a gyerekeket sem kímélte. Az online térbe szorult világunk, kényszermegoldásnak nagyon jó, de semmiképpen nem pótolja a hiányzó közösségi tapasztalást. Az "Így alkotunk mi!" házi rajzversenyt ezen élmények pótlására szerveztük meg, remélve, hogy mindannyian motivációt, új lendületet kapunk általa. Mind a négy csoportunk 10-10 munkával nevezett, semmiféle technikai és méretbeli kikötés nem volt. A két főből álló "zsűri"teljesen elfogolatlanul, a beszámozott, név és csoport megnevezése nélküli munkákat pontozta. Így alakult ki a végeredmény. Az elkészült munkákat a nagykapura helyezve állítottuk ki, így a szülők a korlátozások mellett is megtekinthetik gyermekeik alkotásait. A díjazottak tartalmas, kézműves csomagot kaptak. Apró ajándékban minden résztvevő részesült. A mosolygós gyermekarcokat látva, mindannyian boldog elégedettséget éreztünk!

1. helyezett: Szabó Eszter - Százszorszép csoport

2. helyezett: Göndör Petra - Százszorszép csoport, Erdei Tímea - Csiribiri csoport, Salamon Áron - Manócska csoport

3. helyezett: Ifjú Hanna és Erdei Erika - Csiribiri csoport

Különdíjasok lettek: Rádai Angyalka és Ács Lotti - Csicsergő csoport, Várai Balázs és Szabó Viktor - Százszorszép csoport, Szabó Bence, Nagy Bernadett és Czövek Tímea - Manócska csoport, Szabó Dorina, Polyák Jázmin és Kubik Balázs - Csiribiri csoport.

 

Taróné Tyukodi Anikó - Intézményegység vezető

Tételek: 1 - 20 / 21 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!