info@bekesmatrix.hu +36 (20) 9 351 683 bekesmatrix

Dánfok is készül a nyitásra


A tavaly ősszel elrendelt korlátozások enyhítésének köszönhetően újra megnyitja kapuit a Dánfoki Üdülőközpont.

Az idei évben is általános karbantartási, takarítási és állagmegóvási feladatok előzik meg a tervezett nyitást, mint pl.: gereblyézése, fűnyírás, szálláshelyeink általános rendbetétele, nagytakarítás elvégzése és a strand területén a fák gallyazása. Mindig nagy figyelmet fordítunk a biztonságra, és arra, hogy az első vendég érkezése előtt, már olyan összképet adjon a tábor, mely rendezett és készen áll a vendégek fogadására.

 

 

A járványügyi intézkedések betartása nagyon fontos számunkra, ezért mind a munkatársaink, mind a vendégek biztonságba érdekében a mindenkor hatályos jogszabályok és a Magyar Turisztikai Ügynökség iránymutatása alapján kezdjük meg működésünket. Az üdülő területén több helyen van lehetőség a kezek fertőtlenítésére a belépést követően, illetve amennyiben van rá mód, vendégeink a foglalást követően a szükséges dokumentumokat online tölthetik ki, így csökkentve az érintkezést.

 

 

Új profil, új programok...

 

 

Az új üzemeltetés fontosnak tartja, hogy színesítse a tábor életét. Jelenleg 3 Beach Party kerül megrendezésre a nyár folyamán, melyek programjairól és az időpontokról bővebben a www.danfok.hu oldalon lehet tájékozódni. Az idei évtől kezdődően több ingyenes gyermektábor életre hívása is megtörtént, ezzel segítve a helyi családokat. Szerencsére a foglalások tekintetében látszik, hogy vágynak az emberek a szabadságra és a természet közelségére. Az osztálykirándulások tekintetében azonban változó a vélemény, ugyanis sok intézmény tart a nagyobb, csoportos utazástól amíg mások meg kifejezetten várják, hogy újra együtt lehessenek egy kirándulás keretein belül.

Igyekszünk minél több lehetőséget biztosítani a csoportok számára, ezért vannak olyan iskolás csoportok, akik nem a megszokott módon júniusban töltik az osztálykirándulást, hanem áthelyezték szeptember első felébe.

Üdülőközpontunkban több fejlesztés is folyamatban van, amelyek minden tekintetben vendégbarát szolgáltatásokat fognak biztosítani a látogatók számára. 

A Békési Turisztikai Kft. feltett szándéka, hogy nem csak a Dánfoki üdülőközpont üzemeltetésében gondolkodik, hanem ezen feladatok mellett, település fejlesztési management feladatok koordinálását is végzi. Ezzel elősegítve a helyi kisebb szállás szolgáltatók piacra történő bejutását, amivel párhuzamosan városunk turizmusát is erősítjük. Az ezzel kapcsolatos feladatokat már megkezdtük, jelen pillanatban a partnerek bevonása, és a velük történő egyeztetések vannak folyamatban.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!