info@bekesmatrix.hu +36 (20) 9 351 683 bekesmatrix

Lakossági fórumot tartott Kálmán Tibor polgármester


A dánfoki lakóközösség részére rendezett fórumon a városrészt érintő aktuális témák mellett az illegális hulladékelhelyezés és hulladékkezelés kérdéseit vitatta meg Kálmán Tibor polgármester és Balog Zoltán önkormányzati képviselő a körzet lakosaival.

A személyes kapcsolattartás lehetőségével együtt visszatértek a mindennapok munkájába azok a rendkívül fontos személyes eszmecserék, fogadóórák és helyszíni fórumok, melyeken az egyes területek lakossága mondhatja el lakóhelyével kapcsolatos gondolatait, ötleteit. Dánfok esetében is több ilyen kérdés van, így már igencsak időszerű volt a találkozás.

Az elmúlt időszakban meghirdetett illegális hulladéklerakatok elleni küzdelmünk egyik fontos színtere Dánfok, ahol emellett a hulladékkezelés lakossági kérdéseiről is egyeztettünk Balog Zoltán önkormányzati képviselővel és a megjelentekkel. A találkozó számos építő gondolat és ötlet mellett hűen tükrözte a lakosság városunk rendje iránti elkötelezettségét is.

A tegnapi eseményhez hasonlóan önkormányzati képviselőink fel fogják venni a kapcsolatot az egyes kerületek lakosságával, lehetőséget nyújtva személyes véleményük, indítványaik tolmácsolására.

Ezúton is köszöntet mondok a megjelent lakosoknak, egyúttal bátorítva, bíztatva minden békésit: keressék bátran kéréseikkel, kérdéseikkel önkormányzati képviselőjüket!” – olvasható Kálmán Tibor polgármester közösségi oldalán.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!