Kiváló a hangulat a Sportgödörben


Nagyszámú, lelkes közönséget vonz az Erzsébet-ligetben a Sportgödör, ahol kulturáltan szurkolhatnak a magyar labdarúgó válogatottnak és kedvenc csapataiknak az odalátogatók a labdarúgó Európa-bajnokság idején.

Június 11-én nyitottuk meg első alkalommal a Sportgödör kapuit, és a várakozásaimat felül múlta a lakosok érdeklődése, részvétele a foci meccseken – kezdte beszámolóját Polgár Zoltán alpolgármester, a Sportgödör kitalálója.

Az esemény létjogosultságát jelzi, hogy nagyszámú, a szomszédos településekről átlátogató vendéggel, baráti társasággal is összefuthatunk esténként a helyszínen.

A Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ által szervezett rendezvény sok családot, társaságot megmozgat, végre találkozhatunk, és társasági életet élhetünk szabadtéren.

Buzdítunk is mindenkit, hogy a hátra lévő mérkőzéseken látogassanak el az Erzsébet-ligetbe, ahol kiváló hangulatban tölthetik el az időt. Lesz olyan mérkőzés is, ahol Dankó Bélával, Békés országgyűlési képviselőjével, a rendezvény fővédnökével közösen szurkolhatunk majd.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!