Megkezdődött a diákmunka - Kálmán Tibor polgármester köszöntötte a résztvevőket


Ismét fiataloknak nyújt munka és egyben tapasztalatszerzési lehetőséget a békési önkormányzat. Ma délután a polgármesteri hivatal nagytermében köszöntette Kálmán Tibor polgármester azokat a diákmunkásokat akik júliusban megkezdhetik feladatukat az önkormányzatnál.

„Ez év júliusában ismét elindul az immár hagyományosnak számító „Nyári diákmunka” program, melynek keretein belül harminc, 16 és 25 év közötti, nappali tagozaton tanuló diák vállalhat munkát intézményeinkben. A rendkívül szerteágazó munkaterületek a közigazgatástól a turizmusig, a szociális munkától a sportig számos területen engednek betekintést Békés életébe a fiatalok számára, akik keresetük mellett tapasztalatokkal is gazdagodhatnak ezen a nyáron.

A mai munkavédelmi oktatáson megjelent diákok egy hónapon keresztül próbálhatják ki magukat a választott szakterületeken. Meggyőződésem, hogy mind a beilleszkedés, mind a napi szintű feladatvállalás komoly segítséget jelent mindannyiuk számára a pályaválasztás, illetve jövőképük felépítése terén. Sok hasznos tapasztalatot, jó munkát kívánok nekik és a munkájukat segítő szakemberek számára egyaránt!” – olvasható Kálmán Tibor polgármester közösségi oldalán.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


diákmunka békés