Ingyenes dánfoki strandbelépő a Békés megyei véradóknak.


A Békés Turisztikai Kft. 2021. augusztus 09-én a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete számára 250 db strandbelépőt adományozott, mellyel háláját fejezi ki az önzetlen véradóknak.

 

A Békés Dánfoki Üdülőközpont elkötelezett a véradók irányába, ezért egy megállapodás jött létre, melynek keretén belül a megyében 250 fő véradó tiszteletjegyet kap. Ezen belépők tartalmazzák a Békés Dánfoki Üdülőközpont használatának lehetőségét. Az üdülő ezzel szeretné köszönetét és tiszteletét kifejezni a véradóknak. A belépőt a kiállítástól számított 10 hónapon belül használhatják fel, s amennyiben az akció nagy sikernek örvend a jövőben, úgy minden véradó számára biztosítani fogjuk ezt a lehetőséget. A strand kortól, nemtől, fizikai állapottól, sőt még úszástudástól is függetlenül kínálja az önfeledt, kellemes időtöltés lehetőségét, a feltöltődést és regenerálódást.


"Mindig jól jön, ha egy adomány ösztönző jelleggel bír a véradóink számára. A nyári időszakban nehezebb a véradásokat szervezni, ezért különböző kampányok segítik a motivációt. A véradások a kiegyensúlyozott vérkészlet érdekében éves szinten tervezetten valósulnak meg, ideális állapot szerint a lakosság mintegy 4-5%- a önkéntes véradó. Békés megyében a Vöröskereszt szervezésében évente megközelítőleg 20.000 véradásra kerül sor, több ezer véradó felajánlásának köszönhetően. A Dánfokkal történő együttműködésen keresztül is szeretnénk felhívni a figyelmet a véradás fontosságára! mondta Tóth Zoltánné a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének megyei igazgatója.

 

Köszönjük a lehetőséget!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!