Megjelent Bagolyné Szűcs Andrea új meséskönyve


Megjelent: 2021 Augusztus 12. ( Csütörtök ) 11:12
Módosítva: 2021 Augusztus 12. ( Csütörtök ) 14:09
Telepocak-mesék címmel, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával és a Békési Városvédő és Szépítő Egyesület kiadásában megjelent Bagolyné Szűcs Andrea békési óvodapedagógus meséskönyve. 

 "Messze-messze, túl az óceánon van egy ország, ahol mindenki mestere a főzőtudománynak. Ott keverik a legjobb krémeket, ott öntik a legpompásabb szószokat, ott kapható a legfinomabb mogyorós, mazsolás csokoládé. Szeretnétek egyszer eljutni oda, ugye? Megkóstolgatni mindent, kinyalogatni a tálakat és ellesni a fortélyokat a legjobb szakácstól, magától Farkinca tanár úrtól, ahogyan a történet kis kuktái? Izgalmas kaland lenne, mert ebben az országban mindig történik valami rejtélyes, s miközben átéljük a vidám kis csapat hétköznapjait, az olvasók, illetve a mesék hallgatói igazi nyomozókká válhatnak, és törhetik a fejüket a sok kalamajka megoldásán. Amikor pedig éppen nem nyomoznak, megtanulhatnak olyan finomságokat elkészíteni, melyeket a család minden tagja örömmel fogyaszt, és egészen biztosan megdicsér." - ajánlja könyvét az író.

A könyv illusztrációit Kiss Annamária készítette. A felvételeket Bagolyné Szűcs Andrea és Gazsó János fényképész készítette. Lektorálta: Eisner Zsuzsanna. Nyomdai előkészítés: Darnai-Varga Irma.

Az író köszönetet mond a kiadvány elkészítésében nyújtott önzetlen segítségért Serfecz Dávidnak.

A mesekönyvről Bagolyné Szűcs Andreánál lehet érdeklődni a 30/231-2638-as telefonszámon.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!