Az első a Napraforgó nevet viselheti, fő jellemzője a vilmoskörte, amit mézzel gazdagítottak és a joghurt, valamint a pirított napraforgó és a csokoládé teszi tökéletessé!
A második a cukormentes Beszterce rózsája, ennek a sárgabarack egy kiemelkedő ízet ad. A kiváló gyümölcs több rétegben, zselé és mousse formában is megjelenik!
Sőt a piskótában szerepel barackmagliszt formájában! Tartalmaz továbbá diót és csokoládét!
Szeletenként 12,4 g szénhidrátot és 206,3 kcal-t tartalmaz!
Végül az "Egy a természettel" a Magyarország tortája verseny alkategóriájaként meghírdetett győztes a Nimród fantázia nevet kapta.
Harmónikusan ötvözi a vegyes bogyós erdei gyümölcsök és a geztenye ízét!
Ennek a tortának a különlegessége, hogy a gesztenyébe belecsempésztek a vadászok kedvenc italából a St. Hubertusból is!
A rétegeket lágyan körbe öleli a vanília mousse!
(X) Reklám