Csabai kolbász - fesztiváli hangulatban!


Ma reggel jelentették be a fesztivál hivatalos Facebook oldalán, hogy milyen formában lesz megtartva az idei Csabi Kolbászfesztivál - a részletek:

2021. október 29-31. között

 

Az idei évben Békéscsabán a fesztivál programjainkat, a hagyományokat és a tradíciókat megőrizve, rendhagyó módon, kolbásztöltő versenyek nélkül rendezzük meg.

 

Sajnos az elmúlt évben a járványhelyzet nem tette lehetővé a rendezvény megtartását, de idén nem hagyjuk fesztivál nélkül az érdeklődőket.

Szeretnénk nagyon különlegessé tenni az élményt, ezért a megszokott Kolbászfesztivál eszenciáját mutatjuk be a csabaiaknak és az ide érkezőknek is. Hagyományőrző kolbászkészítő bemutatóval és kolbászvásárral, nemzetközi szárazkolbászversennyel, a sertéshús népszerűsítésével, disznóvágás bemutatóval, töltöttkáposzta-főző bemutatóval, helyi termékekkel és vásárral, kulturális programokkal, koncertekkel, a családoknak pedig különleges gyermek programokkal készülünk.

Természetesen mindezt a Kolbászfesztivál által megszokott minőségben.

Szeretnénk a programjainkat mindenki számára elérhetővé és - a járványügyi helyzetre való tekintettel - biztonságossá tenni, ezért a belépés előzetes jegyvásárláshoz és regisztrációhoz kötött, védettségi igazolvánnyal látogatható.

További információk:

www.csabaikolbaszfesztival.hu

facebook/csabaikolbaszfesztival


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!