Pál Feri atya Békésen


Pál Feri atya, mentálhigiénés szakember előadásain azokról a kérdésekről beszél, amelyek a leginkább foglalkoztatnak bennünket, egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és azokat nemcsak érthetővé, de átélhetővé tenni.

Sosem elégszik meg olcsó, közhelyszerű magyarázatokkal – ha valamivel foglalkozni kezd, annak a mélyére ás. Hatalmas személyes varázsa és fergeteges humora van, előadásai minden alkalommal maradandó élményt nyújtanak.
Pál Ferenc katolikus papként is fontosnak tartja, hogy az előadásai mindenkinek szólhassanak, bárki bejöhet, nem kell semmilyen elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.

Elégedetten az élettel című előadásának középpontjában az a kérdés áll, hogy vajon minden jogos sérelmünk, fájdalmunk, hiányunk ellenére tudjuk-e igazán szeretni az életet? Nem csak úgy elviselni, elhordozni, hanem élvezni, örömmel fogadni azt, amit ad, még ha sok mindent nem is kapunk meg, amire vágyunk? Vajon mi lehet a titkuk azoknak, akik küzdelmes, veszteségekkel és tragédiákkal terhelt életútjuk végén is képesek szívből azt mondani: érdemes volt? Akiket megoldhatatlan problémáik, betölthetetlen hiányaik sem tudnak nyomorulttá tenni? Meg lehet ezt a titkot tanulni tőlük? Ha igen, hogyan?
Ezekre a kérdésekre keresi a választ Pál Feri, a tőle megszokott élményszerű stílusban.

2021. október 21-én, csütörtökön 18 órától tart előadást Békésen, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.).

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött!
Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni az előadáson, részvételi szándékát jelezze a kulturális központban személyesen vagy az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 06 66/411-142 /16-os mellék vagy 06 20/569-8058.
A rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható.

Az előadás a hatályos járványügyi jogszabályok betartásával kerül megrendezésre.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!