Sűrű hónap elé néz a Kira Vendéglő!


Pitvaroson, a II. Békési Kolbászvigalmon, a Kira 10. szülinapján és a Csabai Kolbászfesztiválon is főz majd Ásós Géza, közben a Nők Lapja is interjút készített a róla, ami a múlt héten jelent meg.

Pitvaroson egy mini fesztivált tartanak a Kisbojtár Sörözőben, ahová mindenkit szeretettel várnak a környék településeiről is. Géza a legkedveltebb ételeket főzi majd a Kira étlapjáról.

 

A II. Békési Kolbászvigalom vendéglátósa lesz ismét a Kira, a legkedveltebb fesztiválos ételekkel és természetesen kolbásszal várnak majd mindenkit.

 

Hamarosan kiderül, hogy kik lépnek fel és hol lesz a Kira Vendéglő tízedik szülinapja, amely a szokás szerint egy korlátlan étel és italfogyasztást jelentő zenés est lesz, melyre elővételben lehet majd jegyeket váltani.

 

Természetesen ha október akkor Csabai Kolbászfesztivál, tavaly elmaradt, idén azonban egy kisebb, fesztiváli hangulatú de így is három napos rendezvény keretében lesz az egyik vendéglátóegység a Kira.

 

Végezetül még augusztusban készített riportot Gézával Bús István, a Nők Lapja újságírója, akkor a Gyulai Várfürdőben látogatta meg a Kira standját és írt cikket Gézáról és a vendéglő történetéről.

 

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!