A gyerekek indították a II. Békési Kolbászvigalmat!


Megjelent: 2021 Október 8. ( Péntek ) 10:22
Módosítva: 2021 Október 9. ( Szombat ) 17:51
Több mint 20 csapat, békési óvodások, általános iskolások álltak a teknő és a daráló mögé, hogy összemérjék tudásukat kolbászkészítésből.

Természetesen a tanárok és a szülők segítségével. Minden csapat – hogy bírják a munkát - kis reggelit kapott indulásnak ajándékba, mellé az idei év Békés Tortáját is.

-        Minden csapat nagyon lelkes, komolyan felkészültek és hihetetlenül ötletes asztali dekorációkat alkottak, látszik, hogy sokat foglalkoztak a versennyel, nehéz lesz a döntés! A két napos rendezvény első napjának pontosan az a célja, hogy megtanulhassák, kipróbálhassák a kolbászkészítést a fiatalok, hogy legyen közös jó élményük, hogy majd egyszer ők is tovább adhassák – mondta Polgár Zoltán alpolgármester hírportálunknak.

Eredményhirdetés délben lesz, de addig is gyermekműsorok és egy ingyenesen használható tramublin is szórakoztatja az ifjú kolbászkészítőket.

A program szombaton a felnőtt csapatok gyúrásával folytatódik, ekkor lép fel majd Korda György és Balázs Klári, az Apostol, Kis Grófo, Márió a harmónikás, Varga Viktor, Bebe és a Fásy Mulató művészei. A nap zárásaként koncertet ad a Beatrice.

A belépő ára 2000Ft.

Tételek: 1 - 20 / 34 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!