Minden egyszerre - Kolbászfesztivál, korizás és jéghoki!


Megjelent: 2021 Október 8. ( Péntek ) 12:30
Módosítva: 2021 Október 9. ( Szombat ) 17:54
Nagyon jól sikerült összehangolniuk az október második felére szóló csabai programot a kolbászfesztivál szervezőinek. Mondhatjuk azt, hogy három az egyben: kolbászolás, korcsolyázás és jégkorong. Pár méterre egymástól ott a Csabai Rendezvénypajta jégpályája és az október 29–31. közötti kolbászfesztivál a CsabaParkban milliónyi programmal.

Mondhatjuk azt, hogy három az egyben: kolbászolás, korcsolyázás és jégkorong. Pár méterre egymástól ott a Csabai Rendezvénypajta jégpályája és az október 29–31. közötti kolbászfesztivál a CsabaParkban milliónyi programmal.

A korcsolyapálya október 20-án nyit, már előrehaladtak a munkálatokkal. Kicsik és nagyok, családok és baráti társaságok, a kolbászfesztiválra érkezők élvezhetik a jeges órákat a Csabai Korcsolyapályán.

– Immáron hatodik szezonunkra készülünk, és most is újdonságokkal, meglepetésekkel várjuk a korcsolyázni vágyókat – Hégelyné Győrfi Ilona a Csabai Rendezvényszervező Kft programigazgatója. – Kiemelten fontosnak tartjuk a pandémia után a közösségi élet újraindítását. Egy a lényeg, hogy a legmagasabb minőségű élményt nyújtsuk. Bővebb információkról és aktuális programjainkról, nyitva tartásunkról a Facebook oldalunkon lehet folyamatosan tájékozódni.

A jégpálya állandó otthona a Csabai Farkasok Jégkorong Egyesületnek, melynek tagjai alig várják, hogy a korcsolyájuk a jeget karcolja. A Farkasok immáron ötödik évadjukat kezdik meg a magyar bajnokságban, ahol négy utánpótlás korosztályú és egy felnőtt csapatot is indítanak.

– Az elmúlt évekhez hasonlóan minden bajnoki korosztályban a végjátékba várjuk az együtteseinket, és szeretnék az eddigi munkát fényes serleggel megkoronázni – emelte ki Kiss Roland. a Csabai Farkasok Jégkorongegyesület sportigazgatója – A korcsolyapálya már nyitva lesz a Csabai Rendezvénypajtában, amikor a szomszédságában, a CsabaParkban megnyílik október 29-én a Csabai Kolbászfesztivál, és tart egész hétvégén. Érdemes szórakozni mindkét helyszínen, más-más élményekkel gazdagodhatnak a látogatók, a családok. Akár le is mozoghatják a koripályán a fesztiválon elfogyasztott finomságokat, és belenézhetnek a csabai jéghokiéletbe is.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


korcsolyapálya