MEGNYITOTTUNK! Gyere próbáld ki, szerdán, csütörtökön csúszkálj INGYEN!


Szerdán délelőtt megkezdődött a jeges szezon a Csabai Rendezvénypajtában, megnyitotta kapuit ugyanis a Csabai Korcsolyapálya. Hégelyné Győrfi Ilona, a Csabai Rendezvényszervező Kft. programigazgatója elmondta, az első két napon, szerdán és csütörtökön ingyenes a korcsolyapálya használata.

– Immáron a hatodik szezonunkat kezdtük meg, és arra törekedtünk, hogy már az őszi szünetben felhőtlen kikapcsolódást biztosítsunk a diákoknak, felnőtteknek, családoknak. Kiemelten fontosnak tartjuk a pandémia után a közösségi élet újraindítását. A legmagasabb minőségű élményt kívánjuk nyújtani, ezért új, innovatív hang- és fénytechnikát kapott idén a jégpálya. A Csabai Kolbászfesztivál ideje alatt, október 29–31. között is szeretettel várunk minden kedves vendéget!

Ez az állandó otthona a Csabai Farkasok Jégkorong Egyesületnek, melynek tagjai alig várták, hogy az ő korcsolyájuk is a jeget karcolja. A Farkasok immáron ötödik évadjukat kezdik meg a magyar bajnokságban, ahol négy utánpótlás korosztályú és egy felnőtt csapatot is indítanak. Kiss Roland. a Csabai Farkasok sportigazgatója elmondta, egyre többen érdeklődnek ezen sportág iránt, mindig vannak új jelentkezők. 

Bővebb információ: https://www.facebook.com/csabaikorcsolyapalya

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!