Kolbászfesztivál Gourmet Bistro megéri jegyet venni


Az ínyencek Gourmet Bistróját a Csabai Kolbászfesztiválon a CsabaPark Pálinkamúzeumában alakítják ki. A rendezvény nyüzsgő forgatagának szívében, mégis kicsit elkülönítve, világbajnoki menüsorral és különleges, exkluzív programokkal, előadókkal várják a szervezők a vendégeket.

– A Gourmet Bistro idén is egy olyan hely lesz, ahol igényes, VIP-környezetet biztosítunk az ide jegyet váltóknak, korlátlan fogyasztással – hangsúlyozta Hégelyné Győrfi Ilona, a kolbászfesztivál ügyvezető-programigazgatója. – Az élmény nem csak kulináris lesz, ugyanis  kellemes lounge zene szól, neves fellépők sora szórakoztatja a vendégeket. Családokat, baráti társaságokat, cégeket, azok vendégeit egyaránt várjuk.

Fodor Mihály, a békéscsabai Kornélia Étterem világbajnoki ezüstérmes séfje maga dolgozza fel az alapanyagot, válogatja hozzá az ételekhez.  

– Mindenből a legjobbat igyekszem kihozni kollégáimmal együtt – hangsúlyozta a mesterszakács. – A tradicionális disznótoros konyhát és ételeket vonultatjuk fel. A tepertős pogácsa és a szilvalekváros papucsa kezdet, az ételsorból nem hiányozhat az orjaleves, a sült kolbász és hurka, a cigánka, a pecsenye, a töltött káposzta, de a magam fűszerezte abált szalonna, valamint a friss tepertő sem. A rétesek pedig méltóképpen zárják mindkét napon az ételsort. No, és a pezsgő sem hiányozhat, egész este szervírozzuk.

A két este zenei programja. Október 29. péntek: 19–21 óra: Retro Party, 21–22.30: Rakonczai Imre, 22.30–02.00: Retro Party. Október 30. szombat: 20–21 óra: Retro Party, 21–22 óra: Nyári Károly és zenekara, vendég Nyári Alíz, 22–02:00 óra: Retro Disco.

További információk és jelentkezés: info@cskf.hu


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!