- Zsúfolt napok lesznek, az egyszer biztos - meséli Ásós Géza. Már félig ott vagyunk a fesztiválon, de már nagy erőkkel készülünk a 3-ai nyitásra Szegeden, amit második otthonomnak is mondhatok szinte már.
- A Csabai Kolbászfesztiválon 2012-óta rendszeresen főzünk, idén is a Mokry sátorban találhatják meg majd a standunkat és lesz minden, amit már megkedvelhettek tőlünk az elmúlt évek fesztiváljai alatt, így
- Cigányos sültkolbász
- Csülkös pacal
- Császárkrumpli (sültburgonya hagymásan, császárszalonnával sütve)
- Orjaleves
- Sült csülök Géza módra
- Fokhagymás tarja
- Cigánykáposza - töltött káposzta
Várunk mindenkit szeretettel és külön örömmel a szegedi barátainkat is a Mars téren!
(X) Reklám