Egér? Patkány? Rágcsáló – Itt az írtó jó megoldás a Békési Pesticid KFT-től!


Segítünk! Ingyenes szaktanácsadással várjuk Önöket Békésen!

Miért van szükség a rágcsálóirtásra?

 

Komoly fertőzéseket terjesztenek, elszaporodásuk esetén példátlanul nagy szerepet játszhatnak a haszonállatokra, valamint az emberre is átterjedő járványok kialakulásában. A gyárak, szállodák, raktárak mellett a családi házak és a társasházak sincsenek biztonságban tőlük; bárhová gond nélkül bejutnak ezek a fürge kis állatok.

 

Ebből adódóan egészségügyi és gazdasági szempontból is egyaránt fontos a rágcsálóirtás azonnali kivitelezése.

 

Rágcsálóirtás, de mikor?

Mivel a rágcsálók kifejezetten gyorsan tudnak szaporodni, a dolgot nem ajánlott halogatni, a rágcsálóirtási feladatokat minél előbb el kell végezni, amennyiben felfedeztük az egerek, patkányok nyomait. Számos borzalmas példa van rá világszerte, hogy ahol a rágcsálóirtás feladatait nem kezdték meg időben, és csak a megnövekedett patkány vagy egér populáció után kezdtek el cselekedni, ott nagyon nehéz, esetenként lehetetlen volt megállítani a rágcsálóinváziót.

 

Rágcsálóirtás = egérirtás?

 

Többnyire a megrendelők a rágcsálóirtás szót szinonimaként használják az egérirtásra, azonban a rágcsálók körébe igen sok más állatfaj is tartozik, amelyek hatalmas mennyiségű károkat okozhatnak a terményben, élelmiszerekben (patkány, pocok, stb.). Vannak, akik a rágcsálóirtás alá sorolják a különféle kisebb ragadozók (görény, nyest, stb.) problémakörét is, pedig ezen állatok nem tartoznak az egészségügyi károkozók közé állattani szempontból, és az ellenük való védekezés is másféle módszereket igényel – védett állatok, éppezért élvebefogóval szabad csak eltávolítani őket egy adott területről!

 

Békés Pesticid KFT - a professzionális rágcsálóirtás! 

A szakember kifejezetten rágcsálóirtásra kifejlesztett mérgezett csalétkekkel dolgozik, viszont ennél sokkal lényegesebb, hogy ismeri a kártevők szokásait, életmódjait, így könnyen fel tudja deríteni és 100 százalékosan felszámolni a fészket is. A profi rágcsálóirtás során korszerű mérgeket és eszközöket alkalmazunk, így az eredmény garantált. .

 

Békés Pesticid KFT – az írtó jó megoldás kártevők ellen.

5630 Békés, Vica sor. 8.

Tel: 06 30 287 7986

Miben tudunk még segíteni?  

Kövessen minket a Facebookon is! 

 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!