Fontos döntéseket hozott az Igazgatótanács


Az intézményi kötelező maszkhasználat elrendeléséről, az elsős osztályfőnökök személyéről és a középiskolai ösztöndíjak elfogadásáról is döntöttek az intézmény Igazgatótanácsa legutóbbi, november 10-én tartott ülésén.

Az Igazgatótanács tagjai tájékoztatót kaptak az elmúlt hónapban történt intézményi osztálykirándulásokról, a városi középiskolai ösztöndíj nyerteseiről, valamint az elmúlt hetek iskolai eseményeiről.

Döntés született arról, hogy az egykori gimnáziumi osztályok találkozóit szervezők két órára díjtalanul vehetik igénybe az épületet, de a használatért – a takarítás és a berendelt technikai személyzet munkájának ellentételezéseként – adományt ajánlhatnak fel. A két órán túl minden megkezdett óráért 8000 Ft-ot kell fizetni bérleti díjként. Ezen kívül továbbképzési és továbbtanulási stratégia kerül kidolgozásra.

A következő tanévben a Petőfi utcán két, a Rákóczi utcán egy első évfolyamos osztályt tervez indítani az intézmény: az előbbi helyen Izsó Hunor és Balogh Csilla, illetve Olasz Bernadett és Csonka Jánosné, az utóbbin Székely Edit és Pilánné Varga Helén lesz az elsős tanítók. A járványügyi helyzet kezeléseként november 15-től osztálytermen kívül mindenhol kötelező az intézményben a szájmaszk használata, valamint a kézfertőtlenítés, továbbá az intézménybe belépő látogatók is kötelesek maszkot viselni.

A hétfői és pénteki reggeli áhítatokat online módszerrel oldják meg osztálytermi közösségben. Az Igazgatótanács döntése alapján 12 középiskolai tanulót részesítenek ösztöndíjban.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


igazgatótanács