Tartós élelmiszergyűjtés


Forrás: Küldetés Alapítvány
Helyszin: Békéscsaba, Szarvasi út 68. TESCO
Megjelent: 2021 November 15. ( Hétfő ) 18:50
Módosítva: 2021 November 16. ( Kedd ) 17:13
Az Élelmiszerbank szervezésében megvalósuló országos tartós élelmiszergyűjtés egyik partner szervezete a békési Küldetés Alapítvány

A Küldetés Alapítvány idén is partner szervezete a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek a karácsonyi tartós élelmiszer gyűjtésben.

A Küldetés Alapítvány önkéntesi és munkatársi csapatai a békéscsabai TESCO Hipermarketben fogják szórólapokkal tájékoztatni az áruházba érkezőket a gyűjtésről, majd a távozó, adományozó vásáróktól az élelmiszer adományokat átveszik. 

A három napos gyűjtés adományait az Alapítvány rászoruló családoknak osztja szét. 

Mindazok akik a gyűjtést szívesen támogatják, megtehetik az Alapítvány békési segélyirodában, a  Fáy u 11 alatti üzletsoron található Baptista Pontban is. 

Tartós élelmiszerek, mellyel segítséget lehet nyújtani: liszt , teafű. étolaj, konzervek, kristálycukor, kakaópor, száraztészta, leves és készétel porok, tartós kakaó, tartós tej, rizs, vitaminok, méz, kekszek, nápolyi, stb.

Adománypont nyitva: munkanapokon 08:00-16:00 között.

Szeretnénk idén is több családnak a segítségére lenni, a támogatókkal összefogva biztosan sikerül is. Légy Te is támogatója a gyűjtésnek bármelyik helyszínen!

Szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!