Tartós élelmiszer gyűjtés után megtörtént az osztás is


Megjelent: 2021 December 16. ( Csütörtök ) 20:43
Módosítva: 2021 December 18. ( Szombat ) 14:56
Tartós élelmiszer gyűjtés után megtörtént az osztás is a Küldetés Alapítványnál

A Küldetés Alapítvány a Magyar Élelmiszerbank Egyesület országosan meghirdetett novemberi tartós élelmiszer gyűjtésében eredményesen vett részt, a gyűjtött, közel egy tonna élelmiszert békési rászoruló családoknak oszthatta ki.

Az adományokból több mint 340 fő részesült.

Az adománycsomagokat átvevő családok elmondták, hogy nagy segítség egy ilyen csomag, mert minden drágább lett az utóbbi időben. Más a munkahely elvesztése miatt örült, hogy kaphatott.

Az élelmiszerosztáson megjelenteket a Békési Baptista Gyülekezet lelkipásztora Bócsa Roland köszöntötte és egy pár mondatos lelki útravalóval bátorította az Isten szeretetében való bizalomra, mely a Megváltó megszületésében öltött testet.

 

Abban a folyamatban, melynek eredményeképpen sok békési rászoruló család tartós élelmiszerhez juthatott, több baptista gyülekezeti tag és külső munkatárs áldozatkészsége, szolgálata mutatkozott meg.

Ugyanakkor sok jókedvű, adakozni kész, szerető szívű ismerős és ismeretlen ajándéka került bele a bevásárló kosárba, majd pedig a szatyrokba, melyek családokhoz kerültek.

Mi, keresztyének - hiszem a nem keresztyénekkel együtt - megtapasztaltuk, hogy igazak az Úr Jézus szavai: “Nagyobb boldogság adni, mint kapni.” / Apcsel.20: 35./

A kézzel fogható ajándékokon túl, karácsony közeledtével, fogadjuk szívünkbe Jézus Krisztust, Isten “kimondhatatlan” ajándékát! 

 

Áldott, békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánok! 

Gyaraki László Zsolt - gyülekezetvezető


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!