Vár mindenkit a kibővült dánfoki foglalkoztató


Megjelent: 2021 Május 13. ( Csütörtök ) 15:29
Módosítva: 2021 December 28. ( Kedd ) 13:54
Befejeződött a dánfoki foglalkoztató bővítése, amelynek részeként két, egyenként 81,45 négyzetméter alapterületű foglalkoztató területet került kialakításra.

A fejlesztés megoldást nyújt a helyhiány miatt korábban felmerült problémákra, egyben lehetőséget biztosít a közösségi események kulturált, színvonalas körülmények között történő megtartására. Nyáron és megfelelő időben egyre népszerűbbek a szabadtéri családi és céges rendezvények Dánfokon. Éppen ezért szükségessé vált egy olyan közösségi tér létrehozása, ahol a látogatói igényeket teljesíteni lehet. Fontos szempont volt, hogy a beruházás illeszkedjen az üdülőközpont környezetéhez.

A Békés-dánfoki Üdülőközpont megújult közösségi terének népszerűsítésére  online kvízjáték is meghírdetésre került. Ezen sokan részt vettek, és a nyertes már átvehette ajándékát, az üdülőközpont egy évre szóló, ingyenes belépésre jogosító kártyáját.

A gasztronómiai foglalkoztató tér nagy népszerűségnek örvend a helyiek és a Békés-Dánfokra látogató csoportok körében. Békés Város Önkormányzata nyertes pályázatot nyújtott be a TOP-7.1.1-16 kódszámú, Kulturális terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva című pályázati felhívás keretében a foglalkoztató tér bővítésére. A „Dánfoki szabadtéri foglalkoztató bővítése” című fejlesztés célja az volt, hogy a már meglévő foglalkoztató tér úgy bővüljön, hogy két, egyenként 81,45 négyzetméter alapterületű, fedett foglalkoztató kialakítása váljon lehetővé a nagy létszámú csoportok fogadására és programjaik szabadtéren történő megvalósítására. A beruházás a hely bővítése mellett az esélyegyenlőség biztosítását is megcélozta, így egy akadálymentes illemhely került kialakításra. A TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00511 azonosító számú fejlesztés az előre tervezett ütemben valósult meg 2021. április közepére készült el.

Vár mindenkit Dánfok! 

A képek akár eredeti méretben is elérhetőek a GA-Pix - Minden ami Fotó! weboldalon!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


Békési CLLD