MEGHÍVÓ - BRINGÁS BÉKÉS


KERÉKPÁROS PROGRAM

A Fenntartható Térségért Alapítvány a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül támogatást nyert a Bringás Békés című, TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-02092 azonosítószámú projekt megvalósítására.
A projekt általános célja a város népességmegtartó erejének növelése, a helyi identitás, a kohézió, valamint a helyzetelemzésben beazonosított veszélyek elkerülése érdekében, egy innovatív, újszerű közösségi és szabadidős tevékenységsorozat elindítása a városban.
A projekt keretében 10 alkalommal komplex kerékpáros programok kerülnek megrendezésre az alábbi elemekkel: közlekedési ismeretek felmérése és fejlesztése, kerékpáros gyakorlati oktatás, kerékpározástechnikai fejlesztés, fizikai készségfejlesztés.
A programok a helyi társadalom minden rétegének és korosztályának lehetőséget adnak a szabadidő hasznos eltöltésére, miközben egyszerre oktatnak, segíti az együttműködések kiépülését, a hálózatosság és a kapcsolati város kiépítését, a szabadidő hasznos és építő jellegű tulajdonságainak kiépülését.

IDŐPONT: 2021. AUGUSZTUS 20.
HELYSZÍN: BÉKÉS, DÁNFOKI ÜDÜLŐKÖZPONT
PROGRAM:
15:00 - 18:00 KERÉKPÁROS PROGRAM

A képek akár eredeti méretben is elérhetőek a GA-Pix - Minden ami Fotó! weboldalon!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


Békési CLLD