Az év utolsó versenyén is remekeltek a békési úszók


December 17-től-19-ig rendezték meg Hódmezővásárhelyen a Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. Az év utolsó versenyén a célunk nem volt más, mint az aranyjelvényeink gyarapítása, a ranglistán való előkelő helyezések elérése és a Jövő Bajnoki programba való bekerülés. - Szegedi Szabolcs szakosztályvezető edző beszámolója a Békés Mátrixon.
A csapat minden egyes tagja komoly célokkal és motiválva várta a hétvégét. A mindennapos munka, szorgalom és kitartás meghozta a várva várt nagyszerű eredményeket.   A 3 napos megmérettetésen 8 aranyjelvény, 16 érem és rengeteg egyéni csúcs született. A nagyobbaknak rendezett délutáni döntőkbe, mindkét nap szoríthattunk két kiváló versenyzőnknek, Szabó Katának és Kis Norbertnek, (utóbbi az egyel idősebbeknél harcolta ki a döntőbe jutást).   Mindketten nagyszerűen helytállva értek el pazar eredményeket.   Kendrella Bence se bízta a véletlenre, mérlege 4 szám/4 érem.  

Aranyjelvényes úszások:

-Kis Norbert: 400 m. gyorsúszás -Kendrella Bence: 400 m. gyorsúszás -Szabó Kata: 200 m. mellúszás -Holland Regő: 200 m. gyorsúszás, 100 m. gyorsúszás -Nyéki Barnabás: 200 m. gyorsúszás -Kendrella Máté: 100 m. hátúszás, 200 m. vegyesúszás  

Érmes helyezéseink:

-Kis Norbert: 1 ezüstérem -Szabó Kata: 1 ezüst, 1 bronzérem -Kendrella Bence: 2 ezüst, 2 bronzérem -Kendrella Máté: 2 bronzérem -Molnár Zsolt: 1 arany, 1 bronzérem -Varga Lili: 1 ezüst, 1 bronzérem -Holland Regő: 1 arany, 1 ezüst, 1 bronzérem  

Csapat tagjai:

Oláh Míra, Holland Regő, Czira Zsombor, Csatári Dóri, Öreg Csenge, Nagy Luca, Nyéki Barnabás, Varga Lili, Eczeti Zsófi, Varjú Máté, Szabó Kata, Kis Norbert, Kendrella Bence, Nyéki Benett, Molnár Zsolt, Kendrella Máté   Mérhetetlenül büszkék vagyunk a versenyzői gárdánkra. A kisebb versenyzők lelkesedése szemet gyönyörködtető.   Fel van adva a lecke, hogy a 2022-es évben felülmúljuk mindezt!!!   Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!