Itt az új MULTIVAN!


Megkezdődött a hazai forgalmazás - az új Multivan fokozott biztonsága és intelligens konnektív rendszerei révén már rendelkezik a jövő online mobilitási megoldásaival!

A Volkswagen Haszonjárművek márka új Multivan modelljét az elsőtől az utolsó milliméterig újraalkottuk és ezzel egy új korszak vette kezdetét. Az új hajtásrendszer mellett az új Multivan nagyobb kényelmet és biztonságot, illetve innovatív belső teret kapott, emellett hűen hozza a legendás Multivan jellemzőket.  Az itthon 13.000.000 Ft indulóártól mostantól megrendelhető modell teljesen új járműkoncepciót képvisel.

Megkezdődött a magyarországi értékesítés

Az új Multivan elsőkerék-hajtást használ, mozgatásáról kétféle – 136 lóerős (100 kW) és 204 lóerős (150 kW) – négyhengeres, turbófeltöltéses, TSI benzinmotor gondoskodik. A legújabb generációt eHybrid rendszerrel is piacra küldi a Volkswagen Haszonjárművek, amelyben a 116 lóerős (85 kW) HEM80 típusú elektromos villanymotor, illetve egy 150 lóerős turbófeltöltős TSI-benzinmotor együttesen gondoskodik a jármű meghajtásáról. A hibrid rendszer összteljesítménye így eléri a 218 lóerőt (150 kW).  

A padlólemez alá épített 10,4 kWh kapacitású lítiumion-akkumulátorral a jármű akár 40-50 kilométert tisztán elektromos üzemmódban is képes megtenni. A belső égésű motorral kombinálva a modell hatótávolsága eléri a 700 kilométert.

A cikk az AutoKoros.hu oldalon folytatódik a linkre kattintva!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


Multivan Volkswagen