info@bekesmatrix.hu +36 (20) 9 351 683 bekesmatrix

Idén is lesz 20 alkalmas bérlet a 60 év felettieknek Békésen


Békés Város Önkormányzata idén is 20 alkalmas uszoda- illetve fürdőbérletet biztosít a 60. életévüket betöltött békésiek számára rekreációs támogatásként.

A lehetőség a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdőben a gyógyvizes gyógymedence használatára és a Békési Uszodában a medencék és a működő szolgáltatások használatára jogosít.

 

A rekreációs támogatás akkor nyújtható, ha a kérelmező jövedelme nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 900 százalékát. A támogatás igénylésekor az életkort és a lakóhelyet, mint a jogosultság feltételeit a személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával kell igazolni.

 

A rekreációs támogatás egy évben legfeljebb három alkalommal vehető igénybe. A bérlet a jogosultságot megállapító jogerős határozat bemutatásával a Békési Gyógyászati Központ és Gyógyfürdőnél vagy a Békési Uszodában vehető át.

 

A rekreáció céljának megvalósulása érdekében a bérlet a kiállításától számított 6 hónapon belül használható fel. A támogatás nem átruházható, azt a jogosult csak személyesen érvényesítheti. Az uszodabérlet a Békési Polgármesteri Hivatalban igényelhető – jelentette be közösségi oldalán Polgár Zoltán alpolgármester


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!