Elindult az év és mi is elindultunk az utunkon!!


Kecskeméten rendezték meg az idei év első versenyét a XI. Aranyhomok Kupa Úszóversenyt -Szegedi Szabolcs szakosztályvezető edző beszámolója a Békés Mátrixon.
A karácsonyi nagyobb pihenő és a januári úszásra való ráhangolódás után, célunk nem volt más, mint ismét kialakítsuk a versenyrutint. A csapat egyik része szombaton, a kisebbek vasárnap ugrottak vízbe. A mezőny nagyon erősnek bizonyult. Több pesti klub és nagyobb vidéki egyesület jelent meg Kecskeméten. Az eredmények bíztatóak, több érem és országos bajnoki szint született. Elkezdtük az aranyjelvények gyűjtését is, Varga Lili 100 m. gyorson, Kendrella Maté 200 m. mellen ért be szintidőn belül.  

Érmeseink:

  Szabó Kata: 1 bronzérem   Kendrella Máté: 1 bronzérem   Molnár Zsolt: 1 ezüst, 1 bronzérem   Varga Lili: 1 bronzérem   Holland Regő: 1 ezüstérem

 

Csapat tagjai:

  Szabó Kata, Kendrella Máté, Molnár Zsolt, Nyéki Benett, Varga Lili, Eczeti Zsófi, Varjú Máté, Oláh Míra, Czira Zsombor, Holland Regő, Nyéki Barnabás, Pásztor Gyula   Bizakodva várjuk a folytatást. A munka megkezdődött, készülünk az Országos Bajnokságokra!  

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


úszás eredmények