Zajlik a felújítás a békési sportcsarnokban


Jó ütemben halad a békési sportcsarnok újabb felújítása. A beruházás során megvalósul az épület kazáncseréjét is magába foglaló fűtés-korszerűsítése és a belső nyílászárók teljes cseréje. A cél közel 60 millió pályázati forrásból valósul meg.

A Magyar Kézilabda Szövetség sportcsarnok-felújítási programján nyertünk el közel 60 millió forintot a Békési Férfi Kézilabda Clubbal közösen. A munkálatokra azért is nagy szükség van, mert a nyílászárók az elmúlt mintegy harminc évben nagyon komolyan elhasználódtak, állapotuk szükségessé tette a cserét – számolt be a jelenleg zajló fejlesztésről Polgár Zoltán, Békés alpolgármestere.

A projekt egy folyamat része. Több mint két évvel ezelőtt mintegy 80 millió forintból cseréltük a létesítmény külső nyílászáróit és elektromos vezetékrendszerét, amivel párhuzamosan megújult a világítás is. Emellett kiépítettük a hangrendszert, ami szintén fontos lépés volt a sport- és egyéb rendezvények szempontjából. Azt megelőzően is számos beruházás valósult meg a sportcsarnokban.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!