info@bekesmatrix.hu +36 (20) 9 351 683 bekesmatrix

Bemutatkoznak a Reményhír Intézmény leendő elsős tanítói


2022.04.21-én és 22-én Csütörtökön és pénteken 8 és 17 óra között szeretettel várjuk a 2022/2023. tanév leendő elsőseinek szüleit! Intézményünk fenntartója idén is segíti a beiskolázást, minden tanuló 100.000 Ft ösztöndíjban részesül, a szülők anyagai terhei így lényegesen csökkennek.

A Reményhír Intézmény 2022/2023. tanévben induló első osztályába Pankotainé Vas Éva és Zuborné Kalotai Andrea várja nagy szeretettel az iskolát kezdő diákokat! Intézményünk fenntartója idén is segíti a beiskolázást, minden tanuló 100.000 Ft ösztöndíjban részesül, a szülők anyagai terhei így lényegesen csökkennek.

 

Éva néni és Andi néni igazi tyúkanyóként, szeretetteljes, gyermekközpontú légkörben, több évtizednyi szakmai tapasztalattal készül a szeptemberre! Mindketten pozitív szemléletű, nyitott pedagógusok, akik régóta közösen tanítanak. Időt és figyelmet fordítanak a tehetséggondozásra, az egyéni képességek kibontakoztatására, ha szükséges, a felzárkóztatásra. Fontos számukra, hogy a szülőkkel is jó kapcsolatot ápoljanak, hiszen a gyermekek fejlődését a kölcsönös bizalmon alapuló együttműködés segíti leginkább.

A leendő elsősöket várjuk tavaszi iskolai foglalkoztatónkra, ahol a szülők és a nagycsoportos óvodások jobban megismerhetik tanítóinkat és az iskolát!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!