Megkezdődött a rendelőintézet belső felújítása


A napokban vette kezdetét a békési rendelőintézet belső tereinek 300 millió forintból megvalósuló felújítása. Az önkormányzat idén egy újabb fejlesztési mérföldkőhöz érkezett az egészségügyi intézmény tekintetében. A mostani kivitelezési munkálatok során megújul az álmennyezet, a légtechnikai berendezés és a védnői szolgálat helye.

- A mindannyiunk jövőjét szolgáló beruházás jelenlegi szakasza kényelmetlenséggel járhat, ám a jövőbe mutat. Az épület külsejét érintő munkálatok után most a belső terekben kezdik meg munkájukat a kivitelezők. Ahhoz, hogy a tervezett felújítás a megfelelő ütemben haladjon, szükségessé válhat egyes rendelések helyének, megközelíthetőségének ideiglenes módosítása. Ennek érdekében külön szakaszban kerül megvalósításra az emelet és a földszint rekonstrukciója. Az épp érintett szakrendelések tovább működnek, időpont egyeztetéssel vehetők majd igénybe. Az előreláthatóan április közepéig zajló munkálatok végén egy megújult intézmény várja majd a békésieket. –nyilatkozta Kálmán Tibor polgármester közösségi oldalán.

Az önkormányzat a TOP Plusz program során kívánja teljessé tenni az épület belső modernizálását.

Amennyiben nyer a pályázat, úgy burkolássál, belő nyílászárók cseréjével és a belső terek további korszerűsítésével fejeznék be a több cikluson átívelő fejlesztést.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!