Már lehet nevezni a II. Körös-körül Jótékonysági Futóversenyre


A Békési Fiatalokért Egyesület és a Békési Diákok Atlétikai Clubja ismét közös, jótékonysági futást szervez a várossá nyilvánítás 49. évfordulójának alkalmából.

A befizetett nevezési díjakból idén az “ESÉLY” Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesületet támogatjuk. Úgy gondoljuk, hogy kitűzött célunk megvalósításában egy mentalitásban hozzánk, az egyesület tagásgához is közel álló szervezetet szeretnénk támogatni, aki a védtelen, utcára tett állatok érdekében végeznek évente több ezer óra önkéntes munkát. A nevezési díjakból befolyt összeget a adományozott szervezet állatorvosi költségekre és a menhelyi állatok etetésére fogja felhasználni.  - nyilatkozta hírportálunknak Serfecz Dávid, a Békési Fiatalokért Egyesület elnöke, a rendezvény egyik szervezője.

A futóverseny időpontja: 2022. április 10. (vasárnap) 10 óra 

Versenyközpont: 5630 Békés, József Attila utca 12. mögötti zöldterület.

(Parkolás a Dr. Hepp Ferenc iskolánál lehetséges)

Távok: 2, 5, 10, 21 km. 

A verseny a közelmúltban kiépített 40x40 cm-es betonlap burkolatú sétányon lesz az Élővíz-csatorna mentén.

 

Előnevezés: 2.000 Ft/nevező

Helyszíni nevezés 3.000 Ft/nevező 

A Szervező előnevezést 2022. április 5. éjfélig fogad, mely magában foglalja a nevezési díj Szervezőhöz való beérkezését is. Idén újdonság, hogy már online, biztonságos módon bankkártyával is lehet fizetni. 

Nevezési lehetőség és további információ: www.bekesifiatalokert.hu

Csatlakozz a facebook eseményhez és jelezd a barátaidnak hogy részt veszel a jótékonysági futáson!

A Szervező a programváltozás jogát fenntartja és az aktuális járványügyi szabályok betartására kötelezi a résztvevőket, akik ezt a nevezéssel elfogadják!

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!