Békési közéleti személyiségekkel népszerűsítik a mozgást


Megjelent: 2022 Február 22. ( Kedd ) 10:14
Módosítva: 2022 Február 23. ( Szerda ) 11:46
Kovács Ildikó és Serfecz Dávid, a békési 10 000 lépés létrehozói most újabb kezdeményezést indítanak, békési közéleti személyiségeket kérnek fel egy közös edzőtermi sportra, ezzel is népszerűsítve a rendszeres mozgás fontosságát.

Első alkalommal Molnár Máté református lelkészt kérték fel egy kis futópados, közös edzésre.

 

-        Minden alkalommal szeretnék elhívni magunkkal valakit a város közéleti, társadalmi életéből, hogy az ő segítségével felhívjuk a figyelmet a napi mozgás fontosságára. Máté tiszteletes azonnal igent mondott és rengeteget beszélgettünk mozgás közben, lehet, hogy a későbbiekben rövid videót is készítünk majd a közös edzésekről – mondta hírportálunknak Kovács Ildikó, aki azt is hangsúlyozta, magán kezdeményezésként indították útjára a közös edzéseket.

 

Szeretnének hagyományt formálni az edzésekből, mint ahogy minden alkalommal a felkért személyektől egy üzenetet is kérnek, Molnár Máté református tiszteletesé így szól:

 

„ Én tehát úgy futok, mint aki előtt nem bizonytalan a cél, úgy öklözök, mint aki nem a levegőbe vág, hanem megsanyargatom és engedelmessé teszem a testemet, hogy amíg másoknak prédikálok, magam ne legyek alkalmatlanná a küzdelemre.”

1Korinthus 9:26-27

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!