Izgalmas mérkőzés előtt állunk


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Békés Városi Sportcsarnok
Három idegenbeli mérkőzés után, végre itthon lép pályára március 5.-én szombat este felnőtt csapatunk. Fontos mérkőzés előtt állnak a srácok, ugyanis a szombati találkozó eredménye már nagyban befolyásolja a csapatunk helyezését a tabellán, mivel a két csapat jelenleg pontegyenlőséggel áll a ranglistán a második és a harmadik helyen.

Az ősszel Salgótarjánban 1 gólos békési győzelemmel zárult a találkozó, így reméljük a várakozásoknak megfelelően hazai pályán is sikerül felül kerekedni a hétvégi ellenfelünkön. Ezzel fontos lépést tennének a srácok a felsőházba kerülésért.

Megkérdeztük Padla József vezetőedzőnket, hogy milyen várakozásokkal készülnek a hétvégi találkozóra:

– Nagyon vártuk, hogy újra hazai pályán játszunk, hiszen 3 idegenbeli mérkőzésünk volt egymás után. A rutinos játékosokkal rendelkező ellenfelünk a bajnokság meglepetés csapata volt ősszel, és ezt bizonyították tavasszal is. A találkozó érdekessége, hogy a csapatok pontazonossággal a dobogó 2. és 3. fokán helyezkednek el, így izgalmas összecsapásra számítok. Remélem az egyre többen kilátogató szurkolók is így gondolják, és eljönnek szurkolni nekünk, amire szüksége is van a csapatnak a hazai pályán! – nyilatkozta Padla József, csapatunk vezetőedzője.

Szurkoljunk együtt csapatunknak!

Várunk Mindenkit a szombati mérkőzésre 18 órától a Békés Városi Sportcsarnokba!

Hajrá Békés!

 

 

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!