Önálló brandet indít Békés Megye Önkormányzata


A Békés Megyei Önkormányzat létrehoz egy termék brandet. A „Viharsarok” termék brand célja a térségben dolgozó kézművesek egységes, közös megjelenéssel való bemutatása.

Lokális brandként segíti a fogyasztót a helyi termék preferálásában, kiválasztásában, ezáltal lehetőséget ad a ma közkedvelt és támogatott rövid elérési utat választók számára. Emellett közösen, egységesen megjelenve az önmagukban is kiváló termékek méginkább egymást erősítik. Továbbá a brand lehetőséget teremt a közös promócióra, egységes megjelenésre.

A brand emblémájának megalkotása, melybe a megye általános és középiskolás diákjai lettek bevonva. Az elkészült pályaművek itt tekinthetőek meg (facebook.com/bekes.megyei.onkormanyzat). Ezúton kérjük a lakosság segítségét a legjobb alkotások kiválasztásában.

 

A beérkezett pályamunkákra a szavazatokat a megye elektronikus közösségi felületén like formájában és a települési önkormányzatokhoz kihelyezésre kerülő szavazólapokon a kiválasztott pályamű sorszámának megadásával lehet megtenni.

 

A szavazás 2022. március 11. 12:00-kor zárul.

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


Viharsarok Brand