Bizottsági munkalátogatás


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békés Csabai.u.18.
Békési Kisgazdakört kereste fel a város önkormányzatának bizottságai

Tarkovács István a Békési Kisgazdakör elnöke köszöntötte a bizottság tagjait, részletesen ismertette a Kisgazdakör tevékenységét, gondjait valamint a jövőbeli elképzeléseit.

Hégely László a Kisgazdakör legidősebb tagja – Békés város Díszpolgára – elképzelését, kérését és egy régi iskolai emlékét osztotta meg a megjelentekkel.

Polgár Zoltán Békés város alpolgármestere örömét fejezte ki, hogy a Kisgazdakörnek van fiatalítási programja. Az önkormányzat részéről biztosította a Kisgazdakört, hogy a programjait támogatni fogják.

Mucsi András képviselő, a bizottság elnöke elmondta:

- A mostani látogatás célja az volt, hogy a bizottság tagjai személyesen tájékozódjanak, megismerjék a Békési Kisgazdakör tevékenységét. Biztosította a Kisgazdakör vezetőségét, hogy segítséget nyújt a felmerült gondok orvoslására, s maximális támogatást ígért a megvalósuló programokhoz.

A bizottságok megjelent tagjai elismerősen szóltak a Kisgazdakör tevékenységéhez, s ígéretet tettek, hogy támogatják a hagyományőrző programokat.

A székház megtekintése után a bizottság tagjait magyaros vendéglátásban részesítették, valamint virággal köszöntötték a bizottságok hölgy tagjait.

 

Tételek: 1 - 20 / 40 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!