Köszönetnyilvánítás


Március 22.-én a Szent Lázár Alapítvány egy újabb adományokkal teli autóval indul a magyar-ukrán határ melletti Tiszabecs általános iskolájába, az ukrán menekültek megsegítésére.

Hálásan köszönjük a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolának, Deákné Domokos Julianna igazgató asszonynak, a József Attila utcai és Bajza utcai telephelyek diákjainak, szüleinek és pedagógusainak az összegyűjtött élelmiszereket, táskákat, ágyneműket és külön köszönjük Zsibrita Jenei Anikó és Egeresiné Molnár Etelka munkáját, akik koordinálták a telephelyeken az adománygyűjtést.

A Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Teleki utcai intézményének is köszönjük az összegyűjtött adományokat és köszönjük Somlyai Imrének, a Küldetés Alapítvány adományozási felelősének, hogy önkéntes munkájával segítette az adománygyűjtést. (inzulin, ágynemű).

A Szent Lázár Alapítvány munkatársai gondoskodnak az adományok elszállításáról és további önkéntes munkával segítik az ukrán menekültek fogadását és támogatását.

Az adományok gyűjtése folyamatos, tervezzük még további adományok szállítását Tiszabecsre. Ismét megtapasztalhattuk sok jó ember önzetlenségét, hálásan köszönünk minden beérkező adományt.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!