Közéleti személyiségekkel népszerűsítik a mozgást


Kovács Ildikó és Serfecz Dávid, a 10 000 Békés-Lépés létrehozói újabb kezdeményezést indítottak, békési közéleti személyiségeket kérnek fel egy közös edzőtermi sportra, ezzel is népszerűsítve a rendszeres mozgás fontosságát.

Első alkalommal Molnár Máté református lelkészt kérték fel, a mai alkalommal a Nefelejcs-díjjal kitüntetett Őriné Apáti Anna volt a vendégük.

- Minden alkalommal szeretnék elhívni magunkkal valakit a város közéleti, társadalmi életéből, hogy az ő segítségével felhívjuk a figyelmet a napi mozgás fontosságára. Ancsa is azonnal igent mondott és rengeteget beszélgettünk mozgás közben – mondta hírportálunknak Kovács Ildikó, aki azt is hangsúlyozta, magánkezdeményezésként indították útjára a közös edzéseket.

Szeretnének hagyományt formálni az edzésekből, mint ahogy minden alkalommal a felkért személyektől egy üzenetet is kérnek, hogy mit üzennek a fiataloknak, de úgy általánosságba az embereknek is, amelyre sportembertként is ismert Apáti Anna ezt mondta: "Ne a telefonodat nyomkodd, hanem a súlyokat!".
Azt gondoljuk, ebben benne van minden!

Köszönjük a közös edzést, folytatjuk!

Közösségben, jó hangulatban és sok beszélgetéssel eltöltött órára hívja a 10 000 Békés-Lépés két szervezője az egészségükért, önmagukért tenni akarókat minden hétfőn, szerdán és szombaton, indulás 18 órakor az OTP fiók elől.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!