Békési Termék Védjegy - Szakmai Fórum


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békés Városi Kulturális Központ, konferencia terme
Békés Város Önkormányzata 2021-ben megalkotta a „Békési Termék” védjegyet azzal a céllal, hogy a békési termékek, melyek évek óta garantáltan magas minőséget képviselnek, a valós és online piacokon jól beazonosíthatók legyenek. Ezzel a megkülönböztetéssel, a védjeggyel jelzett termékeket kiemeli a piacon, a fogyasztókat hatékonyan és jótékonyan befolyásolja a helyi termékek vásárlására és fogyasztására.

Célunk, hogy a rendszerben résztvevő szereplők mindegyike nyerjen a védjegy bevezetésével és használatával. Néhány hete elkészült a Békési Termék Védjegy arculati kézikönyve- A következő lépés az embléma bejegyzése és a mögötte álló mozgalom elindítása. Az embléma bejegyzési folyamatát megindítottuk a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál. Terveink szerint a nyári idegenforgalmi szezonban már találkozhatunk ezekkel a hamisítatlan, jó hírünket, értékeink jelképező békési különlegességekkel az értékesítőknél.

Ezzel párhuzamosan folyamatosan zajlanak az egyeztetések a helyi termékeket egységes minőségbiztosítás és arculat által támogató programunk kapcsán. 2022. március 30-án Békés Termék Védjegy Szakmai Fórumot tartunk a Békés Városi Kulturális Központban.

 

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 meghivo_szakmai_forumra 755.33KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!