Közéleti személyiségekkel népszerűsítik továbbra is a mozgást


Kovács Ildikó és Serfecz Dávid, a 10000 Békés-Lépés létrehozói újabb kezdeményezést indítottak, békési közéleti személyiségeket kérnek fel egy közös edzőtermi sportra, ezzel is népszerűsítve a rendszeres mozgás fontosságát.

Első alkalommal Molnár Máté református lelkészt, másodjára Őriné Apáti Annát, most pedig Víg Péter rendőr, kistermelő volt a meghívott vendég.

- Minden alkalommal szeretnék elhívni magunkkal valakit a város közéleti, társadalmi életéből, hogy az ő segítségével felhívjuk a figyelmet a napi mozgás fontosságára. Petit is sokan ismerik, ki a foglalkozásából adódóan, ki pedig a hobbijának tartott húskészítményeiről. Mindkettőt magas fokon űzi, előbbit évtizedek óta, utóbbit ugyan még csak pár éve, de számos sikert tudhat maga mögött – mondta hírportálunknak Serfecz Dávid, aki azt is hangsúlyozta, magánkezdeményezésként indították útjára a közös edzéseket.

Szeretnének hagyományt formálni az edzésekből, mint ahogy minden alkalommal a felkért személyektől egy üzenetet is kérnek, hogy mit üzennek a fiataloknak, de úgy általánosságba az embereknek is. Víg Péter ezt mondta: "A döntés a te kezedben van, csak rajtad múlik!".

Köszönjük a közös edzést, folytatjuk!

Közösségben, jó hangulatban és sok beszélgetéssel eltöltött órára hívja a 10000 Békés-Lépés két szervezője az egészségükért, önmagukért tenni akarókat minden hétfőn, szerdán és szombaton, indulás 18 órakor az OTP fiók elől.

A felvétel a Double One Gym-ben készült


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!