Április 22-én nyílik a Múzeum közben a békési utcai retrokép tárlat!


Stílusosan egy pénteki piaci napon nyílik meg a már régóta szervezett kiállítás, a Facebookon szerveződő Békési Nosztalgiacsoport anyagaiból.

-       Természetesen piaci napon és pénteken, régóta szerettük volna már fix helyen is bemutatni közös gyűjteményünket, melynek egy része a Facebookon és a Békés Mátrixon is látható volt már. Most Polgár Zoltán alpolgármester segítségével szó szerint teret nyerünk – mondta hírportálunknak Békési Béla, a csoport alapítója és a kiállítás egyik ötletgazdája.

    

-       A képeket a tervek szerint rendszeresen cserélni fogjuk, sajnos kevés az igazán jó minőségű, nagy felbontásban is élvezhető fotó, de azért hosszú ideig tudunk majd újat mutatni. Akik kilátogattak a Madzagfalvi Napok főzőversenyére, azok találkozhattak már régi fotógyűjteményünk egyes darabjaival.

 

    -   Megadjuk a módját az avatónak, időkapszulát is szeretnénk elhelyezni majd, korabeli újsággal, választási szórólappal, korunkra emlékeztető apróságokkal. Érdekes élmény lesz, amikor a napi tevékenységek, bevásárlás, kutyasétáltatás, ügyintézés közben szembe jönnek majd a múlt képei. Szeretettel várunk minden érdeklődőt április 22-én 10 órára a Múzeum köz-be az avatóra.  

Fotó: Révész és utasa a Kettős-Körösön 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!