Hamarosan újabb külterületi utak rendezése kezdődik meg


Békés Város Önkormányzata több, mint 272 millió forintos forrásból láthat neki egy régóta várt beruházásnak hiszen a Ludad illetve Rosszerdő felé indulók találkozhatnak rövidesen előbb munkagépekkel, majd a megújult útszakaszokkal is.

A most megvalósuló szakaszban a legkritikusabb részek útburkolatának rekonstrukciója valósul meg. A Bélmegyer irányába közlekedők mellett a rosszerdei lakosok, kerttulajdonosok is barátságosabb körülmények között közlekedhetnek majd.

 

Békés város vezetése számára fontos, hogy járási központként működő város minden irányból jól megközelíthető legyen. Az utak minőségének folyamatos javítását mind a bel, mind a külterületeken egyaránt fontos feladatomnak tekintem. Ehhez nagy segítséget jelent a most, a Kormány Vidékfejlesztési Programjában biztosított, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból lehívott összeg.

-  Köszönöm Dankó Béla képviselő úr munkáját, mely révén Békés folytathatja megkezdett fejlesztéseit, sikerrel pályázva az ehhez szükséges támogatásokra. – hangsúlyozta Kálmán Tibor polgármester.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!