Közgyűlési döntések


Kálmán Tibor polgármester és Deákné Domonkos Julianna képviselő ismertették a ma délelőtti képviselő-testületi ülés döntéseit.

- Elfogadták a Békéscsabai Hivatásos Tűzoltóság és a Békési Önkormányzati Tűzoltóság tavalyi munkájáról szóló beszámolókat.

 

Szintén elfogadták a Békési Rendőrkapitányság, illetve a Békési Polgárőrség beszámolóját, valamint tájékoztatóját. Városunk a megye és az ország egyik legbiztonságosabb településének számít.

 

-   Deákné Domonkos Julianna a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde, illetve a Békés Városi Szociális Szolgáltató tevékenységével kapcsolatosan elmondta, munkavégzésük magas színvonalú és példaértékű a városban.

A Kossuth u. 32. szám alatti egykori Dominó kocsma helyiségét a Békési Nosztalgiacsoport egyesülete számára kedvezményes bérleti díjjal rendelkezésre bocsájtja.

 

11 millió forint önrészt bocsájt a testület a csapadékvíz elvezetés harmadik ütemének megvalósítására.

 

 A Táncsics utcai kivágott fák kiválasztása, eltávolítása lakossági kérésekre, független szakemberek szakmai véleménye alapján történt, lombhullatás után ősszel folytatódik. Párhuzamosan a fák pótlása is meg fog történni – zárta tájékoztatóját Kálmán Tibor polgármester.

 

 


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!