Körzeti munkákról számolt be Mucsi András képviselő


Útburkolat javítás, közvilágítás, hulladékok kezelése és a növényzet gondozása volt az elmúlt napok munkálatai között, amelyekben intézkedett a képviselő.

Az Ady utca 6. és a Kossuth utca 23. közötti útszakasz burkolatának javítását, lakossági kérésre a közvilágítás bővítését, továbbá az Ady utca 6 szám alatti tömb és a Baky utca közötti elhanyagolt terület rendbetételt, cserjék, növényzet gondozását és a szemét összegyűjtését kezdeményezte az önkormányzatnál.     

 

A Tóth és a Móricz Zsigmond utca sarkán lévő, lakatlan, eszközkezelős háznál a vegetációs időszak kezdetével nemcsak a magasra növő fű okoz gondot, hanem sajnos az itt lerakott szemét is.

Mucsi András kérte az ingatlan előtti rendbe tételt, de hangsúlyozta, hogy ez nem jelenti azt, hogy minden ilyen ingatlan előtt az önkormányzat feladata lenne más szemetét eltakarítani. Sajnos egyre több helyen okoz problémát az illegálisan lerakott szemét, s még mindig gyerekcipőben jár az a fajta kultúra, amely a megfelelő helyre történő elhelyezést illeti.

 

Legutóbbi képviselő testületi interpellációjában kérte a polgármestert és az önkormányzatot, hogy tegyék rendbe a Nyíri utca végén lévő Norton-kutat. Ezt a régi ipartörténeti emléket Mucsi András képviselő 5-6 éve festette le a barátaival, de amint a képeken is jól látható, ismét megjelent a rozsda. Úgy döntöttek, hogy májusban újból lefestik a kutat, de környezetének szépítése már költséges, ezért szükség van az önkormányzat segítségére.

 

A képviselő ezúton is várja azon jószívű és az ibrányi városrészt szívén viselő polgártársait, hogy virág felajánlásával vagy éppen kétkezi munkájukkal segítsenek a felújítandó kút környezetét megszépíteni, jelentkezni lehet az alábbi email címen: mucsi.kepviselo@gmail.com


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!