Sajtóközlemény


A BOX PRINT - FSD PACKAGING Kft. komplex technológiai modernizációja

2022. május 10.

Az BOX PRINT - FSD PACKAGING Kft. összesen mintegy 314 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „GINOP Plusz-1.2.1-21- A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című konstrukció keretében. „A BOX PRINT - FSD PACKAGING Kft. komplex technológiai modernizációja” című projekt az Európai Unió vissza nem térítendő támogatásával valósul meg.

A fejlesztés célja:

A 448 millió forint összköltségű projekt célja, hogy a jelenlegi csomagolóanyag-gyártási tevékenységünket, az azzal kapcsolatos szervezési tevékenységet, valamint az azt kiszolgáló szervezet működését magasabb szintre emeljük és megvalósításával valós igényekhez igazodó megoldásokat vezessünk be mindennapi életünkbe, gyártási tevékenységünkbe és az azokat rendszer szinten szabályozó környezetbe. Célunk a modern technológia beszerzése és az infrastrukturális feltételek megteremtése révén az erőforrás-hatékonyság és az előállított termékek/szolgáltatások minőségének javítása, magasabb termelékenységi szint elérése.

           

A projekt elemei:

1. Körösladányi székhelyünkön működő a nyomda- és csomagolóanyagipari termékek gyártására szolgáló üzemünk átalakítási tevékenységeit valósítjuk meg, melyek a higiéniai (HACCP) és gyógyszeripari (BRCGS) követelményeknek megfelelő kialakítást szolgálják.

2. Gépbeszerzések keretében stancaszerszámok beszerzése valósul meg.

3. Napelemes energiaellátó rendszer telepítése.

4. Munkavállalóink fejlesztését szolgáló kompetenciafejlesztő online soft skill és vezetői akadémia képzéseket valósítunk meg.

5. Termékbiztonsági rendszer fejlesztésével és a minőség-, környezet-, munkavédelem-, adatbiztonság- és egyéb irányítási rendszerek bevezetéséhez és fejlesztéséhez kapcsolódó tanácsadást veszünk igénybe a projekt során.

A fenti beruházások révén a legmodernebb technológiai színvonalat tudjuk nyújtani, ami garantálja a cég versenyképességét, mind hazai, mind pedig nemzetközi szinten. A fejlesztés eredményeként cégünk körösladányi telephelyén ingatlan átalakítás, géppark fejlesztés, energiahatékonysági beruházás, munkavállalói képzés, valamint szervezetfejlesztési tevékenység valósul meg annak érdekében, hogy tevékenységünket hatékonyabban, magasabb színvonalon tudjuk majd végezni.

A projekt kapcsolódása cégünk tevékenységéhez:

Társaságunk a folyamatban levő beruházásaink által az egészségipari, higiéniai és élelmiszeripari csomagolóanyagok gyártásához igazítja termelési kapacitásait, amely egy magasabb higiéniai követelményeknek megfelelő belső környezetet és kialakítást kíván meg. Ennek érdekében az ingatlan HACCP és BRCGS követelményeknek megfelelő felújítása és kialakítása szükséges a Megrendelők magas minőségi szintű kiszolgálásának támogatására.

A projektről bővebb információt a https://boxprint.hu/ oldalon olvashatnak.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

További információ kérhető:

Név: Fazekas Attila

elérhetőség: +36/30-578-7859; attila.fazekas@boxprint.hu

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!