Vegyeshalfogó horgászverseny a Hosszúfoki főcsatornán


Forrás: Békési Horgász Egyesület
Helyszin: Hosszúfoki főcsatorna Bélmegyeri híd előtt balra
Vegyeshalfogó horgászverseny a Hosszúfoki főcsatornán 2022.06.11.szombaton

 

Vegyeshalfogó horgászverseny a Hosszúfoki főcsatornán 2022.06.11. szombat  

ELŐZETES NEVEZÉS SZÜKSÉGES! Max.50 fő.

  • Időpont: 2022.június 11. szombat

• Helyszín: Békés, Hosszúfoki csatorna, a Bélmegyeri híd előtt balra

• Nevezési határidő: 2022.06.09. csütörtök 16 óráig. (Nevezni a Békési He irodájában személyesen, telefonon 06-30-202-3728-as telefonszámon munkaidőben, Békési HE messengerén üzenetben, illetve e-mailen a bekesihe@gmail.com címen lehetséges.

• Nevezési díj: saját tagjainknak ingyenes, más egyesület tagjainak 2.000 Ft/fő, mely a déli órákban a versenyzői horgászhelyhez kivitt ebédet is tartalmazza.

- Ebéd: sertéspörkölt csülökkel, főtt krumplival, uborkával, kenyérrel, a Nagyház Pince Borozóból rendeljük, így a minőség garantált! A nevezési díj a Békési HE irodájában előzetesen vagy a helyszínen személyesen is befizethető. A helyszíni nevezéskor már nem tudunk ebédre rendelést felvenni

• Feltétel: A verseny idején a versenyen résztvevők részére területi jegy szükséges, melyet előzetesen kell megvenni

• Találkozó: június 11. szombat 4.30 órakor a Penny parkolóban, vagy a Hosszúfoki csatorna Bélmegyeri hídjánál 5.00 órakor.

• Korosztály: felnőtt korosztály

• Díjazás: a verseny első három helyezettje serleget és érmet kap. A résztvevők számától függően a verseny I-V. vagy I-III. helyezettjei ajándékban részesülnek. A legnagyobb halat kifogó különdíjban részesül.

 

• Program:

- gyülekező 4:30 órakor a Penny parkolóban, vagy a Hosszúfoki csatorna Bélmegyeri hídjánál 5.00 órakor

- 5:00-5:30 nevezés a felállított sátornál, helyek kisorsolása

- 6:00-17:00 verseny

- 17:00 mérlegelés, eredményhirdetés

A verseny lebonyolítása, és szabályai: 5.30 utáni nevezést a szervezők nem fogadnak el. A helyek elfoglalása sorsolás alapján történik. Egy versenyző egyidőben két bottal horgászhat, a versenyen a hatályos jogszabály szerint horgászni minden nemű szabályos horgász készséggel és módszerrel lehet. Karikás haltartó használata kötelező. minden kifogott hal bemérésre kerül. A versenyen megfogott halat a verseny végével vissza kell helyezni a tóba. A verseny a hazai versenyszabályok alapján kerül megrendezésre. A versenykiírásban nem szabályozott, egyedi kérdésekben a versenyszervezők állásfoglalása a mérvadó.

 

   


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!