Szerkesztőségünknek a békési cukrászmester számolt be a programról. Mint megtudtuk, a receptjeit és bejegyzéseit nyomon követi Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács, a Békéscsabai Szakképzési Centrum rendezvényszervezője, aki ismert emberekkel készít főzős videókat. Legutóbb őt érte a megtiszteltetés, hogy a neves séffel forgasson.
Két étel és kétfajta desszert készült, ezekről a hamarosan nyilvánosságra hozandó videókban is tájékozódhatnak az érdeklődők. Minden szakember számára nagy lehetőséget nyújt egy-egy ilyen találkozás, amely során az ember igazi „keményvonalas” profiktól csenhet el ismereteket. Prohászka Béla, aki gyakran főz külföldön (Távol-Keleten, Olaszországban, a környező államokban), és a magyar kormány protokolleseményeire is készít ételeket, ilyen szakember.
A forgatások helyszíne Békéscsabán a Nemzeti Agrárkamara épülete. Mucsiné Fodor Hajnalka megosztotta velünk azt is, hogy a két desszert nagyon közel áll a szívéhez. A közeljövőben további részek leforgatására is sor kerül.